Näin syntyi SaunaPihalle.fi

Meidän tarinamme

Saunapihalle.fi sai alkunsa, kun perustajamme Mika Lahti huomasi, kuinka moni kaipaa lisää tietoa ja inspiraatiota saunakulttuurista.

Mika on kasvanut pienessä maalaiskylässä Etelä-Suomessa, missä saunominen oli olennainen osa elämää. Lapsuuden savusaunareissut isoisän kanssa sytyttivät hänessä palavan rakkauden saunaan.

Mikan tie vei hänet myöhemmin kaupunkiin opiskelemaan kansanperinnettä ja kulttuurihistoriaa, mutta hän ei koskaan unohtanut saunan lämpöä ja sen tuomaa yhteisöllisyyttä. Matkustaessaan ympäri Suomea ja ulkomaita hän oppi lisää saunaperinteistä ja halusi jakaa nämä tarinat ja tiedot kaikille saunasta kiinnostuneille.

SaunaPihalle.fi tänään

Tänään Saunapihalle.fi on monipuolinen ja kattava sivusto, jossa voit tutustua saunan rakentamiseen ja ylläpitoon, löytää parhaita saunatuotteita ja lukea kiehtovia saunatarinoita eri puolilta Suomea. Mika kirjoittaa sivustolle omista kokemuksistaan, haastattelee asiantuntijoita ja jakaa parhaita vinkkejä saunomiseen.

Meiltä löydät

  • Vinkit ja ohjeet: Saunan rakentaminen, ylläpito ja saunomisen rituaalit.
  • Tarinoita: Kiehtovia saunakokemuksia ja perinteitä eri puolilta Suomea.
  • Tuotearvostelut: Suosituksia parhaista saunatuotteista ja -tarvikkeista.
  • Yhteisö: Paikka, jossa saunan ystävät voivat jakaa kokemuksiaan ja oppia uutta.

Tule mukaan saunomaan

Olitpa vasta-alkaja tai kokenut saunoja, Saunapihalle.fi tarjoaa jotain kaikille. Tervetuloa osaksi tätä lämpimää ja höyryistä yhteisöä, jossa saunaelämän taika koskettaa jokaista!

Löydä oma saunapihasi ja anna saunan taian viedä mukanaan!

Katso artikkelimme